1. ŽNL Dinamo zaustavio Mladost: Uvjerljiva pobjeda No Limit TVIN-a

Prvu utakmicu 18. kola 1. županijske nogometne lige u Jugovom Polju odigrale su momčadi Plavi i Omladinac iz Korije. Gosti su došli do uvjerljive pobjede 8:1. Omladinac je poveo zgoditkom Vedrana Grubića u 23. minuti, a izjednačio je Antun Stupar četiri minute kasnije. Do odlaska na odmor igrači iz Korije postižu još tri pogotka i vode 4:1 golovima Vedrana Grubića u 32., Karla Horvatinovića u 33. i Noe Jerbića u 35. minuti. U drugom dijelu gosti su postigli još četiri zgoditka za konačnih 8:1. Strijelci su bili Karlo Horvatinović u 50., Marko Šandrk u 53. te Vedran Grubić u 60. i 75. minuti.

Dinamo iz Josipova još je jednom pokazao svoju snagu. Na svojoj je Ciganki s 4:0 svladao vodeću Mladost iz Vukosavljevici. Prvo ime opet je bio Brazilac Matheus Vinicius Ribeiro De Oliveira koji je postigao zgoditke u 21., 68. i 72. minuti, dok je posljednji pogodak postigao Antun Dunković šest minuta prije kraja utakmice.

No Limit TVIN došao je do uvjerljive gostujuće pobjede u gradskom derbiju u Podgorju 6:1. Dvostruki strijelci za goste bili su Theo Filipović u 30. i 33. te Ivano Lazić u 41. i 45. minuti. Po jednom su domaću mrežu pogodili Tin Filipović u četvrtoj i Dominik Belani u 61. minuti. Jedini domaći zgoditak postigao je Ivan Vukšić desetak minuta prije kraja utakmice.

DOŠK je u Dolcima došao do minimalne pobjede nad Munjom iz Velikog Rastovca. Jedini zgoditak postigao je Matija Zeman pet minuta prije kraja utakmice.

Orešac je iznenadio Dravu u Terezinom Polju i pobijedio ju 3:2. Domaća momčad nakon prvih 45 minuta vodila je 1:0 zgoditkom Patrika Kasumovića u 24. minuti. Gosti su bolje ušli u drugi dio utakmice te su zgodicima Roberta Lukinića u 50., Valentina Lukinića u 70. i Mateja Nemeta u 85. minuti poveli 3:1. Svojim drugim pogotkom, ovog puta s bijele točke, u posljednjoj minuti Patrik Kasumović ublažio je domaći poraz.

U Novoj Šarovki igrale su dvije momčadi koje proljetos nisu uspjele osvojiti niti jedan bod- Podravac iz Sopja i Sveti Đurađ. Gosti su poveli pogotkom Youssef Alija Abdelrahman Fawzya u 31. minuti, a konačnih 1:1 postavio je Mario Matić pogotkom u 76. minuti.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content