4. NL BJ-KC-VT Slatina bolja od Podravca, Sloga remizirala s Ferdinandovcem

Nakon neočekivanog poraza na gostovanju u Čazmi, nogometaši Slatine u 18. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na svom stadionu Antuna Tone Butorca pobijedili su Podravac iz Virja 2:0.

Prvi zgoditak postigao je Patrik Fotez u 20. minuti nakon pogreške gostujuće obrane, a konačnih 2:0 postavio je Denis Petrinjak nakon ubačaja koji je prevario gostujućeg vratara Damjana Kurtanjeka. Domaća momčad “nije umirala u ljepoti”, ali je došla do cilja – pobjede i tri boda.

– Doma moramo ići na pobjedu, a moramo se okrenuti već sljedećim utakmica. Moramo pobjeđivati i osvajati bodove. Danas nismo “kukali”, igrali smo bez šest standardnih igrača, no skupili smo glave i došli do pobjede- zadovoljan je bio trener Slatine Darko Krsnik.

Slatina – Podravac Virje 2:0
Igrač utakmice: Patrik Fotez

Na Jelsinu u Zdencima gostovala je momčad Ferdinandovca. Gostujući sastav za koji igraju brojni igrači s trećeligaškim renomeom bolje je stajao na terenu, međutim nisu mogli probiti čvrst obrambeni blok nogometaša Sloge.

Zvonimir Špoljarić, Ozren Vurdelja i Jurica Šantić bili su neprelazne prepreke za gostujuće napade.

-Pružili smo kvalitetan otpor renomiranoj gostujućoj momčadi, a na kraju su nam se požrtvovnost i upornost isplatili te smo došli do zasluženog boda- izjavio nam je trener Sloge Danijel Ciglar.

Sloga Zdenci – Ferdinandovac 0:0
Igrač utakmice: Jurica Šantić

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli, V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content