Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba donirao majice sa simbolom Grada našičkim mažoretkinjama “Dora”

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Ines Resler jučer (petak) su ime Grada Našica našičkim mažoretkinjama “Dora” donirali majice sa simbolom Grada Našica. Našičke mažoretkinje su ukras i ponos Našica koje su prošle godine osvojile treće mjesto na državnom prvenstvu, a svojim nastupima promoviraju Grad na jedan poseban način.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba ovom se prilikom zahvalio trenericama Nikolini Pavlović i Patriciji Buhi te svima članicama na izuzetnom radu i izvrsnim rezultatima koje već 28 godina ostvaruju.

-U ime Grada Našica smo s velikim ponosom i zadovoljstvom našim mažoretkinjama predali majice s obilježjima Grada Našica kako bi ga dodatno promovirale. I dalje ćemo nastaviti podržavati njihov rad i trud koji su već sada prepoznati. Našičke mažoretkinje već punih 28 godina promiču vrijednosti zajedništva, rada i discipline. Zaista je vidljivo kako su one predane svojem radu, a što sam imao i priliku vidjeti tijekom njihove probe. Mažoretkinje od osnivanja 1996. godine uistinu neprestano rastu te okupljaju više od sto članica i predstavljaju nas diljem Hrvatske, ali i izvan njenih granica. Prošle godine su osvojile treće mjesto na državnom prvenstvu, a to je izuzetan rezultat i uspjeh koji zaslužuje naše poštovanje. Mi uistinu imamo privilegiju što imamo ovakve talentirane mažoretkinje koje nas sa svojim nastupima promoviraju i uveličavaju svake naše manifestacije. Grad Našice će i dalje pružati veliku podršku, te njim biti na raspolaganju za sve što će im biti potrebno jer njihov uspjeh također je i naš zato ćemo se uvijek truditi da njima ništa nedostaje -izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Trenerica Nikolina Pavlović zahvalila se Gradu Našicama što su prepoznali veliku važnost mažoretkinja.

– Zaista smo sretni što je gradonačelnik Krešimir Kašuba prepoznao naš rad te nas odlučio s ovom donacijom majica još više podržati. Tako bit ćemo još prepoznatljive u svima mjestima gdje ćemo se predstavljat odnosno natjecati – izjavila je trenerica Nikolina Pavlović.

(www.icv.hr, ak. foto: A. Koš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content