PREMIJER ŽNL Bratstvo i Mladost nastavljaju trku za naslov: Strijelci raspoloženi

U 18. kolu Premijer županijske nogometne lige strijelci su bili izuzetno efikasni te su postigli 47 pogodaka ili prosječno 6,71 po utakmici. Vodeće momčadi došle su do novih pobjeda.

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca gostovala je kod Lukača 05, a brojni gledatelji mogli su vidjeti zanimljivu utakmica s brojnim golovima. Na početku su domaći nogometaši iz dvije kontre došli do prednosti 2:0, a strijelci su bili Josip Šoštar u prvoj i Antonio Babec u 13. minuti. To nije smelo igrače trenera Ivana Mužara koji su dominirali terenom. Plod takve igre bio je preokret do odlaska na odmor. Zgoditke za gostujuću prednost od 3:2 postigli su Florijan Rupčić u 19., Marin Zuanović u 34. i Toni Ramić u 36. minuti. U drugom dijelu nastavila se dominacija nogometaša Mladosti koji su postigli još šest pogodaka za konačnih 9:2. Strijelci u nastavku bili su Florijan Rupčić u 48. i 82., Toni Ramić u 62., Matej Rukavina u 57., Marin Vukomanović u 78. i Marin Čavić u 85. minuti.

– Pripremali smo se za dobru igru domaće momčadi, međutim nismo uspjeli spriječiti dva bijega Šoštara i Babeca. Domaći su zasluženo vodili 2:0, no mi smo se i dalje držali dogovora. Držali smo ritam igre te došli do pobjede. Još se jednom vidjelo da nema lakih utakmica. Danas, da nismo bili pravi, mogli smo ostati bez tri boda- nakon utakmice rekao nam je trener Mladosti Ivan Mužar.

Lukač 05 – Mladost Čačinci 2:9
Igrač utakmice: Antonijo Ognjenović

Suhopolje je na stadionu Park nakon dva poraza ugostilo Rezovac, a domaći nogometaši niti u jednom trenutku nisu dozvolili da njihova pobjeda dođe u pitanje. U prvom dijelu poveli su zgodicima Ivana Ibriksa u drugoj i Enija Kirina u 18. minuti. Zdenko Lončarek u 48. i Dominik Šantavec u 59. minuti povećali su domaću prednost na 4:0. Jedini zgoditak za goste postigao je Mateo Tomić u 66. minuti. Domaću golijadu, za konačnih 6:1, zaključili su svojim zgodicima Vladimir Tučić u 87. i Ante Mikulić u 90. minuti.

Suhopolje – Rezovac 6:1
Igrač utakmice: Enio Kirin

Vodeće Bratstvo iz Gornjeg Bazja gostovalo je kod Sokola u Milanovcu, a utakmicu je došlo pogledati preko 300 gledatelja. Na početku su domaći igrači ponovno bili neprecizni u napadu za što je stigla kazna u 19. minuti kada je Dario Godeč na asistenciju Dine Milinovića pogodio nebranjeni dio domaće mreže. U drugom dijelu utakmice igra je malo živnula. Gosti su u nekoliko navrata bilo blizu pogotka, ali je Natanael Vidak bio uspješniji. U 61. minuti domaćoj obrani pobjegao je Dario Godeč te je poentirao za 2:0. Domaći nogometaši ponovno nisu bili precizni u završnici, dok je Antonio Paulović minutu prije kraja utakmice postavio konačnih 3:0 za Bratstvo.

– Na mojim igračima se vidjelo da je iza njih bio buran vikend, jer su slavili momačku svog suigrača Dine Milinovića. Idućeg vikenda trebalo bi biti ipak lakše jer u svadbu idu nakon odigrane utakmice– rekao nam je trener Bratstva Elvis Vinak.

Sokol Milanovac – Bratstvo Gornje Bazje 0:3
Igrač utakmice: Dario Godeč

Dinamo iz Kapele Dvora poveo je na gostovanju kod Borove pogotkom Stjepana Rajnovića u 14. minuti, međutim domaći nogometaš Mateo Gegić anulirao je tu prednost u 33. minuti. U drugoj minuti nastavka igre Dominik Hodak dovodi Borovu u prednost 2:1. Mato Iličić poravnao je rezultat u 63. minuti na 2:2. Dominik Hodak svojim drugim pogotkom, ovog puta s bijele točke u 79. minuti, ponovno svojoj momčadi donosi prednost, a konačnih 3:3 postavio je Mato Iličić tri minute prije kraja utakmice udarcem s bijele točke.

Borova – Dinamo Kapela Dvor 3:3
Igrač utakmice: Dominik Hodak

Nekompletna momčad Voćina nije lako došla do pobjede nad Zrinskim iz Nove Bukovice. Voćin je poveo pogotkom Ante Đorđevića u 30. minuti. Pet minuta kasnije rezultat je poravnao Antun Sarađen. U 65. minuti najbolje se u gužvi snašao Ante Đorđević te je svojim drugim pogotkom donio pobjedu domaćoj momčadi.

Voćin – Zrinski Nova Bukovica 2:1
Igrač utakmice: Ante Đorđević

U Četekovcu je domaći Dinamo uvjerljivo svladao Slavoniju iz Sladojevaca 7:1. Četiri zgoditka za domaću momčad postigao je Matej Dorinka u 23., 26., 48. i 85. minuti, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Leon Kokoška u 15., Alen Šarc u 20., te Marinko Jaklić u 41. minuti s bijele točke. Počasni pogodak za goste postigao je Tomo Tomić u posljednjim trenucima igre.

Dinamo Četekovac -Slavonija Sladojevci 7:1
Igrač utakmice: Matej Dorinka

U susretu između Mikleuša i Crnca gledatelji su mogli vidjeti uzbudljivu utakmicu i devet pogodaka. Mikleuš je poveo 2:0 autogolom gostujućeg igrača Ivana Bartolića u sedmoj i zgoditkom s bijele točke Josipa Jančića u 14. minuti. Na 2:1 smanjio je Mario Jozić u 24. minuti. Na početku drugog dijela Mikleuš zgodicima Gabrijela Kolembusa u 50. i Andreja Ljubasa u 56. minuti vodi 4:1. Gosti se ne predaju. Zgodicima Marija Jozića u 61. te Franka Šterla u 65. i 79. minuti dolaze do poravnanja (4:4), a pobjednički zgoditak za domaću momčad postigao je iskusni Ivan Ugarković tri minute prije kraja utakmice.

Mikleuš – Crnac 5:4
Igrač utakmice: Andrej Ljubas

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content