Skupština Matice umirovljenika Hrvatske udruge umirovljenika MO Čemernica: Slobodno vrijeme ispunjeno druženjima i brojnim putovanjima

U prepunom društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Čemernica jučer (srijeda) je održana izvještajna skupština Matice umirovljenika Hrvatske udruge umirovljenika Mjesnog odbora Čemernica.

Predsjednik Josip Troha u izvješću prezentirao je bogatu aktivnost udruge u protekloj godini, koja je nizom aktivnosti ispunjavala dane svojih članova. Članovi su se barem jednom mjesečno okupljali na zajedničkim druženjima. Putovalo se na brojne izlete po Hrvatskoj, ali i inozemstvu: Banja Vrućica u Bosni i Hercegovini, posjeta mađarskoj županiji Baranja, odlazak na ljetovanje u Grčku…

Tako velikih aktivnosti ne bi bilo bez brojnih sponzora i donatora, čija se pomoć očekuje i ove godine. Izvješće o radu, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora, plan rada i financijski plan usvojeni su jednoglasno.

Rad skupštine pozdravili su predstavnici umirovljeničkih udruga s područja Virovitičko–podravske županije, predsjednik Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije Antun Han, njegov suradnik za organizaciju sportskih i zabavnih aktivnosti Trpimir Markotić i zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

-Sve Vas pozivam na zajedničko druženje umirovljenika s područja Virovitičko–podravske županije, koje će se održati u multifunkcionalnoj dvorani Viroexpo u petak, 7. lipnja. Uz zabavni program, za sve nazočne tom prilikom će biti organizirane i sportske igre – zaključila je Vlasta Honjek – Golinac.

Na kraju je Josip Troha zamjenici gradonačelnika Vlasti Honjek – Golinac uručio prigodnu buketu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content