2. ŽNL Turanovac demolirao Mladost 9:2, Lukač pao u Milanovcu, Crnac prestigao Munju i sada je vodeći

Jučer (nedjelja) su odigrane utakmice 6. kola 2. županijske nogometne lige Zapad.

U Terezinom Polju domaća Drava i Croatia iz Grabrovnice su remizirali 3:3. Dva pogotka za domaću momčad postigao je Ilija Trivanović, a jednog Luka Paulović. Strijelac sva tri zgoditka za Croatiju je bio Mario Barčan.

Napredak iz Rušana vodio je na gostovanju u Svetom Đurađu 3:0. Dva zgoditka za goste postigao je Mario Jozić, a jednog Josip Šoštar. Nekoliko minuta prije odlaska na odmor isključen je domaći igrač Josip Điketa. To nije bilo prepreka njegovim suigračima da izjednače rezultat na 3:3. Sva tri zgoditka za Sveti Đurađ postigao je Marino Grizelj, a jednog na asistenciju svog trenera-igrača Nikole Mesića.

U Kladarama je domaća momčad pobijedila Dinamo iz Kapele Dvora 3:2. Svih pet zgoditaka postignuto je u prvom dijelu utakmice. Strijelci za domaće su bili Dominik Maresić te Robert i Renato Greguraš. Pogotke za Dinamo su postigli Mirko Iličić i Marko Lacko. U drugom dijelu Dinamo je ponovno pokazao svoju kroničnu neefikasnost.

U Vukosavljevici je domaća Mladost povela 2:0 fantastičnim dalekometnim projektilima Mihaela Komara i Doriana Sesvečana. Do odlaska na odmor gosti iz Turanovca su izjednačili na 2:2 zgodicima Miroslava Šklebara i Darija Čančara. U nastavku Turanovac je postigao čak sedam zgoditaka i došao do uvjerljive pobjede 9:2. U drugom dijelu tri zgoditka je postigao Renato Giba, a po jednog Danijel Jurlina, Valentino Taušan, Rene Prugovečki i Miroslav Šklebar, s tim da u 75. minuti Prugovečki nije realizirao kazneni udarac.

IMG 7545 Custom

Sokol je na svom terenu u Milanovcu pobijedio Lukač 05 rezultatom 4:1. Dvostruki strijelac je bio Ivan Biondić, a po jednom su mrežu pogodili Antun Hajić i Mihael Bistrović. Strijelac za gostujuću momčad je bio Mateo Draganić. Od 59. minute Lukač 05 je igrao s deset igrača jer je isključen Hrvoje Pakšec.

U 2. županijskoj nogometnoj ligi Istok igrale su se utakmice 5. kola.

Dojučerašnji lider Munja iz Velikog Rastovca poražena je na gostovanju u Dolcima od DOŠK-a 2:1. Munja je povela zgoditkom Matije Bošnjaka. U drugom dijelu rezultat je preokrenuo s dva pogotka Marijan Velić. Prvog je postigao u 53. a drugog u 3. minuti sudačke nadoknade.

Crnac je pobjedom 4:2 na gostovanju kod Standarda u Novoj Šarovki sustigao Munju. Tri zgoditka za Crnac je postigao Tilen Marić, a jednog Darko Kokoška. Strijelci za Standard su bili Antonijo Marinković i Darko Tušek.

Plavi iz Jugovog Polja su pobijedili na svom terenu Zrinski iz Nove Bukovice 4:3. Dva zgoditka za Plave je postigao Željko Gojmerac, a po jednom su strijelci bili Teo Matovina i Nikola Repinac. Dvaput je mrežu za goste pogodio Tomislav Kurtić, a jednom Livio Brozović.

Dinamo iz Josipova je poveo u ogledu s Mladosti iz Bakića pogotkom Josipa Gusića, ali su gosti preokrenuli rezultat s dva pogotka Bojana Dmitrovića i došli do pobjede 2:1.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”607802″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content