Zoran Mandić nakon poraza u finalu Županijskog kupa: Zasluženo su slavili i pokazali da su trenutno najbolja momčad u županiji

Nakon poraza Papuka Osječko 1664 u finalu Županijskog nogometnog kupa kontra Pitomače (0:2), oglasio se i trener Orahovčana Zoran Mandić čestitajući Pitomačanima na zasluženom trijumfu.

-Utakmica je išla na stranu Pitomače od samo početka, pokazali su da su puno fizički spremnija, ali u ovom trenutku i kvalitetnija momčad. Zasluženo se slavili, a treneru Presečanu i njegovim igračima čestitam na fer i korektnoj utakmici. Pitomača je ovog puta pokazala da je najbolje ustrojen klub u županiji i da ima sve preduvjete da to bude i dalje – rekao je Mandić.

-S kadrom s kojim trenutno raspolažemo, pružili smo maksimalan otpor i trudili se koliko god smo mogli, jednostavno svojim dečkima nemam što zamjeriti. U konačnici, samim ulaskom u finale Županijskog, izborili smo pretkolo SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, pa će tako i ove godine u Orahovicu, nadam se, doći jedan od renomiranih hrvatskih prvoligaša – dodao je trener Papuka.

Orahovčani ovog vikenda igraju posljednje ovosezonsko kolo 3. NL Sjever. U subotu, 3. lipnja gostuju kod Rudara u Murskom Središću. Na ligaškoj ljestvici ne mogu ni napredovati ni nazadovati, tako da će sezonu završiti na šestom mjestu.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content