Ovaj tjedan u POU Slatina

RODE – ( 30. rujna, 1. i 2. listopada – 18 sati )

animacija, obiteljski, komedija

Rode donose djecu…ili su donosile prije. Sada dostavljaju pakete velike globalne Internet kompanije Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač bit će promaknut kada slučajno aktivira Baby Making Machine, koja proizvode preslatku curicu. U očajničkom pokušaju da riješi problem prije nego šef poludi, Junior i njegov jedini čovjekoliki prijatelj Tulip, na planini roda, pokušat će izvršiti svoju prvu dostavu djeteta – u ludom putovanju koje bi moglo usrećiti više od jedne obitelji i vratiti pravu misiju roda u svijetu.

DRUGO STANJE BRIDGET JONES ( 30. rujna i 1. listopada – 20 sati )

romantična komedija

Treći nastavak velikog hita Dnevnik Bridget Jones. Dobitnici Oscara Renée Zellweger i Colin Firth ponavljaju svoje uloge u novom poglavlju velikog svjetskog hita o najpopularnijoj singl djevojci na svijetu. U novom filmu, stvorenom na temelju bestselera Helen Fielding, naša junakinja se pronalazi u neočekivanom stanju. Nakon prekida s Darcyjem (Firth), Bridgetin “sretni do kraja života” plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom. Šta može krenuti naopako?

ZG80 ( 2. listopada – 20 sati )

navijački, komedija

ZG80 svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta. Prednastavak zato što se u filmu pojavljuje lik Krpe kojeg je u Metastazama sjajno utjelovio Rene Bitorajac. Renea ćemo ponovno uživati gledati na velikom ekranu i to u ulozi mlađeg Krpe. U filmu se susrećemo i s drugim poznatim likovima poput Kize i Deje, a ZG80 vraća nas na sam početak njihove priče i ulazi u motivaciju koja stoji iza njihovog djelovanja u kontekstu predratne Jugoslavije. Ova akcijska komedija prati grupu navijača Bad Blue Boysa’ koji odlaze na utakmicu između NK Dinamo i FK Crvena Zvezda gdje ih očekuju njihovi tadašnji najveći rivali – Delije. Utakmica pokreće niz događaja koji dovode do pravog navijačkog rata na ulicama Beograda. Impresivna glumačka ekipa sjajno je uprizorila autentičan, neuljepšan navijački duh i vrijeme u kojem se radnja filma događa. Mnogi od likova u filmu inspirirani su stvarnim legendama Bad Blue Boysa.

(www.pou-slatina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content