FOTO: Više od 80 izlagača na 5. Slatinskom obrtničkom sajmu

U Parku 136. slatinske brigade u nedjelju, 10. lipnja, održan je 5. Slatinski sajam obrtnika na kojemu su se predstavili poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kućne radinosti i udruge s područja Virovitičko-podravske i ostalih hrvatskih županija.

Sajam je otvorio zamjenik gradonačelnika Slatine Bojan Plantak, a izlagačima i posjetiteljima su se još obratili, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Darko Knežavić, direktor Hrvatske gospodarske komore Virovitičko-podravske županije Milan Vanđura i predsjednik Udruženja obrtnika Slatine Zlatko Šomođi. Među gostima koji su prisustvovali otvaranju i obilasku sajma bili su, između ostalih, predsjednik Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Ivan Kostelac sa suradnicima, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i EU fondove Dario Ripli, direktor poduzetničkog inkubatora VPŽ i direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok, te predstavnici slatinskih gradskih institucija.

Posjetitelji sajma tijekom popodneva mogli su sudjelovati u raznim nagradnim igrama koje su im priredili izlagači. U večernjim satima održane su revija frizura i modna revija u kojima su sudjelovali učenici i učenice Industrijsko-obrtničke škole Slatina, a koje je dodatno ”začinila” Maša Vukovski sa svojim Plesnim studijem.

Prema riječima organizatora sajma, predsjednika Udruženja obrtnika Slatine Zlatka Šomođija, na ovogodišnjem se Obrtničkom sajmu predstavilo više od 80 izlagača. (www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”462266″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content