Domovinski pokret predstavio kandidate liste za četvrtu izbornu jedinicu

Domovinski pokret danas je na konferenciji za medije predstavio kandidate liste za četvrtu izbornu jedinicu na čelu koje je Vesna Vučemilović. Kandidat Krešimir Bubalo pojedinačno je predstavio svih 14 kandidata i poručio:

-Posebno mi je drago što vas vidim i što imam priliku predstaviti ljude u IV. Izbornoj jedinici. Ovo je pobjednička lista, neovisno o tome je li Miro Škoro na njoj ili nije, lista je satkana od žena i muškaraca koji su se dokazali u životu i koji su spremni raditi za bolji život u Hrvatskoj. Takvi ljudi se nalaze na listi Domovinskog pokreta. Neki nas pitaju zašto se Domovinski pokret uopće zove pokret? Zato što pokrećemo i mijenjamo Hrvatsku i to mnogima smeta. Ovo je naš pobjednički tim za četvrtu izbornu jedinicu. Zašto? Zato što svoje volimo!

Na listi u četvrtoj izbornoj jedinici su uz Vučemilović i Bubala, i Mario Radić, Daniel Spajić, doktor Željko Špiranović, Martina Mesarek, Marta Soldo, Ivan Matić, Stipo Mlinarić Ćipe, Zvonko Pongrac, Josip Knežević, Katja Mihaljević, Ivana Stubičar, Bernardica Juretić Rožman.

Predstavljanje liste Domovinskog pokreta za IV. izbornu jedinicu 4

– Imamo stručnjake na listama, tri žene koje nam nose liste i najveći broj žena u odnosu na SDP i HDZ, domoljube, ljude koji su branili ovu državu, ljude i iz drugih stranaka. Domovinski pokret je okupio ljude koji će ostvariti fantastičan uspjeh, osobito u IV. izbornoj jedinici. Sretan sam i ponosan što stojim danas pred vama. Konačno su maske pale i
hrvatskim biračima nikad neće biti lakše odabrati. Zbog dvije zlonamjerno izvučene izjave iz teksta podigla se neviđena prašina -rekao je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

– Kao što vidimo, u tijeku je formiranje koalicije oko srednjeg prsta, u kojoj prednjače bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, još nekoliko dana aktualni premijer Plenković i politički trabant Goran Jandroković. Kada pogledate njihovo ignoriranje volje hrvatskih birača i referendumskih inicijativa, kada pogledate da su već u koaliciji s ljevicom s europskim pučanima, a u kojoj se nalazi i Vučićeva stranka, sve je posve jasno. Domovinski pokret se zalaže za tradicionalne demokršćanske vrijednosti, zaštitu života od začeća, reforme, i ostanak mladih ljudi. Jasni smo u svojoj politici, što se nas tiče, izbori mogu
biti sutra – izjavio je Škoro.

Okupljenima se obratio i doktor Tado Jurić, stručnjak za demografiju i pitanja mladih.

– Znamo da je Slavonija nažalost demografski spaljena zemlja, brojka iseljenih mladih je puno veća. Mladi smatraju da je ova zemlja i društvo moralno propalo. Trenutno je zadnji vlak da to promijenimo, nažalost trenutno nemamo domoljubne elite koje bi pitanje iseljavanje mladih nametnuli na razinu Europske unije. Konkretne demografske mjere moramo donijeti kroz pravosuđe, uvođenje 30 000 kuna za svako novoređeno dijete
i oslobađanje parafiskalnih nameta za sve one koji zaposle tri radnika. Iako je danas prvi dan ljeta, ja u ovom trenutku pozivam na novo hrvatsko proljeće – zaključio je doktor Tado Jurić.

(Domovinski pokret)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content