LOKALNI IZBORI 2021. Daniel Spajić (DP): Čestitamo pobjednicima, ostvarili smo odličnu bazu za budućnost

Rezultate lokalnih izbora 2021. komentirao je i Daniel Spajić, predsjednik Domovinskog pokreta za Virovitičko-podravsku županiju. Ova stranka na lokalnim izborima išla je, ovisno o razini (općina, grad, županija) s partnerima, među kojima su MOST, HSU, SU i ZELENA LISTA.

– Prvo zahvaljujem svim biračima koji su izašli na birališta i koji su tako pokazali da im je stalo u kojem smjeru će ići naša županija i država općenito. Iako je na izbore izašlo manje od 50 posto birača, moramo se nadati da ćemo u budućnosti biti i bolji po tom pitanju.

Što se tiče pobjednika, ja im čestitam. Mi kao Domovinski pokret smo u jednom kratkom vremenskom periodu ostvarili vrlo ozbiljan rezultat i zahvaljujem svim simpatizerima i članovima Domovinskog pokreta na tome. Uspjeli smo stvoriti odličnu bazu i prostor za budućnost, želimo biti pokriveni u svim sredinama na području županije do novih izbora, kada ne planiramo izgubiti. Radimo i dalje – rekao je D. Spajić.

Budući da će u sazivima novih vijeća imati predstavnike u šest općina, dva grada te vijećnike u Skupštini VPŽ, D. Spajić ističe kako će u tom pogledu biti konstruktivna oporba.

– Kao oporba, ono što je dobro ćemo uvijek sigurno podržati, ono što je za dobrobit našeg naroda. Ono što nije dobro, nećemo podržati, već ćemo to kritizirati, bez obzira s koje strane dolazilo. Na političkoj smo sceni zato da mijenjamo stvari na bolje. I dalje smatram da VPŽ nije na dobrom putu, da je najsiromašnija županija u Hrvatskoj, županija koja ima najniži prosjek prosječne plaće. Kao stanovnik VPŽ ne mogu se s tim složiti, mi ćemo se boriti da to bude bolje i u tome ćemo sigurno uspjeti – naglašava D. Spajić.

(www.icv.hr)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content