FOTO Odigran prvi susret osmine finala Županijskog kupa: Virovitica očekivano upisala visoku pobjedu u Svetom Đurađu

Prvi susret osmine završnice Županijskog nogometnog kupa na terenu u Svetom Đurađu odigrali su istoimeni domaći županijski drugoligaš i hrvatski trećeligaš Virovitica. Pred samu utakmicu gosti su domaćem klubu, zbog već dugogodišnje odlične suradnje, poklonili komplete markirera i lopte. Zbog radnog dana obje momčadi su imale problema s kompletiranjem sastava. U domaćim redovima bilo je samo 11 igrača, dok su se gosti kompletirali zahvaljujući juniorima.

Već u trećoj minuti nakon kvalitetno odigrane kombinacije Antonijo Ognjenović doveo je goste u prednost. Gosti su dominirali i igra se odvijala većinom oko domaćih vrata. Do odlaska na odmor vidjeli smo još tri lijepa zgoditka. Strijelci su bili Valentino Pintarić u 16., Luka Vinovrški u 19. i Nikola Suvajac u 25. minuti. Uz te zgoditke gosti su nekoliko puta pogodili okvir domaćih vrata, a i domaći vratar Vedran Botić se istakao s nekoliko kvalitetnih obrana.

MG 3881

U dugom dijelu igrači Virovitice su bili još efikasniji. Postigli su sedam zgoditaka. Domaću mrežu u drugom dijelu načeo je Davor Sinjaković s dva zgoditka u 53. i 60. minuti. Nikola Suvajac pogodio je domaću mrežu u 64. i 74. minuti iz igre te u 68. minuti s bijele točke. Golijadu su zaključili svojim zgodicima Valentino Pintarić u 80. i Janko Brlas u 82. minuti. Tako su narančasto – crni došli do uvjerljive pobjede 11:0.

Utakmica je, pred stotinjak gledatelja, protekla u fer i korektnoj borbi, pa sudac Matija Presečan nije morao opomenuti niti jednog igrača. Oba trenera mogla su vidjeti s čime raspolažu pred važne susrete koje igraju ovog vikenda. Sveti Đurađ igra gradski derbi s milanovačkim Sokolom, a Virovitica županijski derbi s orahovačkim Papukom. (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content