OPĆINA CRNAC Potpisani ugovori s mladim obiteljima o potpori za prvu nekretninu

Danas (ponedjeljak) je u prostoru općine Crnac, načelnik Mato Damjan potpisao ugovore s predstavnicima mladih obitelji kojima Općina daje potporu za obnovu ili gradnju prve nekretnine na području općine. Predstavnici sedam mladih obitelji potpisali su ugovore za što je načelnik Damjan izrazio veliko zadovoljstvo.

-Ove godine smo po prvi puta u naš općinski proračun uvrstili stavku koja se odnosi na pomoć mladim obiteljima u kupovini ili adaptaciji prve nekretnine na području općine. Predvidjeli smo sredstva za deset korisnika i evo već sada potpisujemo za sedam, a svaka obitelj dobiva 2.000 eura na svoje račune. Do kraja godine se još mogu prijaviti tri korisnika pa ćemo onda vidjeti za iduću godinu, hoćemo li izdvojiti ista ili možda čak i veća sredstva. Drago mi je da imamo mladih obitelji i nadam se da će im ova sredstva pomoći i da će se ugodno osjećati u svojim domovima u našoj općini – rekao je načelnik Damjan.

Ugovori prva nekretnina Crnac 2

Danica Stojanović jedna je od korisnica ove potpore koja je za istu iznimno zahvalna Općini.

-Od srca se zahvaljujem Općini i načelniku Damjanu što su se izborili za nas da dobijemo ovu potporu i da mi kao mlade obitelji ostanemo ovdje gdje jesmo. Konkretno, mi dobivamo sredstva za adaptaciju i to će nam jako dobro doći da uredimo svoju kuću kako bi naša djeca imala još bolje uvjete za život – rekla je Danica.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content