Turistička zajednica Vrata Papuka proteklog tjedna postavila “bijelu” turističku signalizaciju na području općine Čačinci

Turistička zajednica Vrata Papuka proteklog je tjedna postavila “bijelu” turističku signalizaciju na području općine Čačinci. Ukupno 26 bijelih signalizacijskih putokaza postavljeno je u naseljima u blizini Parka prirode Papuk čime se otvorila mogućnost lakšeg pronalaženja lokalnih iznajmljivača kuća za odmor.

Najveći broj putokaza postavljen je na području Slatinskog Drenovca, Pušine i Krajne, gdje trenutno najveći broj iznajmljivača ima svoje objekte.

– Da prostor općine Čačinci, a osobito naselja najbliža Papuku, postaju ozbiljna turistička destinacija, dokazuju i novootvorene kuće za odmor. Samo u proteklih nešto više od godine dana otvorene su čak tri. Tako će gosti uz pomoć nove signalizacije lakše doći do odredišta u kojem su odabrali višednevni boravak na području naše općine i Parka prirode Papuk- rekao je Alen Jurenac, načelnik općine Čačinci.

Obzirom da je Papuk postao jedna od najposjećenijih kontinentalnih destinacija, a samim time i pokretač razvoja turizma na ovom području, prilika je ovo za stvaranje novih turističkih aduta koje lokalno stanovništvo treba znati iskoristiti.

Upravo u prilog tome ide i činjenica se uz postojeće smještajne objekte, uskoro otvaraju i novi koji će dodatno osnažiti ponudu koju ovaj kraj kao kontinentalni biser svakako zaslužuje.

(Općina Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content