VIDEO Patricija Pejić iz Mikleuša godinama se bavi freestyle nogometom, a svoje trikove pokazala je u Supertalentu

U sinoćnjoj (nedjelja) emisiji Supertalenta nastupila je Patricija Pejić iz Mikleuša, naselja u Virovitičko-podravskoj županiji koja se predstavila talentom koji ruši predrasude i stereotipe. Patricija se bavi freestyle nogometom i želi jednog dana otvoriti školu nogometa. Njezin nastup možete pogledati OVDJE.

“U mom mjestu su bili ljubomorni”

-Htjela bih podići svijest o freestyleu, u Hrvatskoj možda imaju tri cure koje se bave time. Bila sam pehist, a sad se natječem u tome što volim, radim, uspijevam to što želim. Slučajno sam jednom vidjela kako jedna cura izvodi te trikove, meni je to bilo brutalno, u mom mjestu su bili ljubomorni i dan danas, onak’, jedan mi je čak to i priznao. Ja to vidim po reakcijama. Za žiri mislim da ću im se svidjeti jer to se ne vidi svaki dan – predstavila se prije izlaska na pozornicu.

Nakon nastupa, Davor Bilman joj je rekao da cijeni njezinu hrabrost.

-Jako cijenim tvoju hrabrost i da si se uopće pojavila ovdje, treba ti još malo vještine, ali svaka čast što se baviš s nečim što možda nije kod nas tipično i mi podržavamo to – rekao je Davor.

-Mislim da ti je ovo najbolja odskočna daska, uz neku malo veću priču imaš i vremena za usavršavanje – komentirala je Maja, a Martina joj poručila: “Bila je malo tremica i za kraj ću ti reći, mislim da ćeš u Hrvatskoj i šire biti trenerica s najljepšim osmijehom kad to postaneš.”

Patricija je od žirija dobila tri da i jedan “trenerski ne” od Martine – prenosi Index

(index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content