Skupština Kulturno-umjetničkog društva Mikleuš: Ove godine vraća se smotra “Pjesmom i plesom u jesen”

U prostorijama Kulturno-umjetničkog društva Mikleuš u srijedu, 31. siječnja održana je redovna godišnja izvještajna skupština te vrlo aktivne udruge.

Predsjednik KUD-a Mikleuš Miroslav Lazar podnio je izvješće za 2023. godinu uz zahvalu svim članovima na trudu i radu u prošloj godini, a govorio je i o planovima za tekuću godinu.

– U našem KUD-u djeluju tri skupine djece što nas izrazito veseli. KUD Mikleuš je gostovao na brojnim smotrama u Hrvatskoj, a zbog tragičnog događaja, nažalost, nismo održali našu tradicionalnu smotru “Pjesmom i plesom u jesen”. Plan za 2024. godinu je održavanje proba te nastupa diljem Lijepe naše, ali i u inozemstvu, kao i organizacija dječje smotre, smotre “Pjesmom i plesom u jesen” i Adventa u Mikleušu – rekao je Lazar te se zahvalio općinskom načelniku Robertu Grabaru i Općini Mikleuš na pomoći.

Financijsko izvješće za 2023. i financijski plan za 2024. godinu podnijela je blagajnica Milica Fadljević. Voditeljica KUD-a Mikleuš Jadranka Grabar ukratko je pojasnila koje aktivnosti i događaje planiraju posjetiti ove godine. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od strane nazočnih članica i članova.

Na kraju je sve nazočne pozdravio načelnik općine Mikleuš Robert Grabar.

– Zahvalan sam vam što svojim nastupima diljem Hrvatske promičete našu općinu, a samim time i Virovitičko-podravsku županiju. Ono što mogu obećati je da ćete i nadalje imati punu podršku Općine Mikleuš u svom radu – istaknuo je načelnik Grabar.

(www.icv.hr, adf, foto: KUD Mikleuš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content