Odigrana Županijska završnica u futsalu za dječake: Pobjeda pripala virovitičkim “Brlićima”, pehare uručio bivši “Vatreni” Danijel Pranjić

U Orahovici je danas odigrana Županijska završnica u futsalu za dječake, učenike 7. i 8. razreda. Natjecala su se četiri školska sportska društva: virovitički i orahovački IBM, Pitomača i OŠ Josipa Kozarca Slatina.

Najuspješniji su bili natjecatelji iz OŠ Ivane Brlić-Mažuranić koji su upisali sve tri pobjede te su samim time izborili nastup na Državnoj završnici koja će se igrati u Poreču.

Bilo je ovo još jedno lijepo iskustvo za mlade nogometaše, a dodatno ga je uljepšao bivši “Vatreni” Danijel Pranjić koji je najuspješnijim društvima podijelio pehare, a pronašao je i vremena za fotografiranje s natjecateljima pruživši im tako nezaboravnu uspomenu.

Što se rezultata tiče, u prvom dvoboju domaćin natjecanja slavio je protiv Pitomače s 5:3, virovitički “Brlići” nadjačali su OŠ Josipa Kozarca s 1:3, a nakon toga su bili uspješniji i od svojih imenjaka iz Orahovice s 5:1. Pitomača je slavila protiv Slatinčana 2:0, Slatinčani su do boda došli protiv domaćina (1:1), dok je IBM treću pobjedu upisao protiv Pitomače s konačnih 5:2.

POREDAK

OŠ IBM VIROVITICA 9
OŠ IBM ORAHOVICA 4
OŠ PITOMAČA 3
OŠ J. KOZARCA SLATINA 1

(www.icv.hr, ŠSS VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content