ZBOROVI GRAĐANA U planu obnova parka te javna rasvjeta i navodnjavanje nogometnog igrališta u Koriji, igralište u Sv. Đurđu dobiva rasvjetu

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin u utorak je sa suradnicima održao zborove građana u prigradskim naseljima Korija i Sveti Đurađ.

Mještani svih virovitičkim mjesnih odbora tijekom posljednjih nekoliko dana imali su priliku iznijeti svoje prijedloge i probleme te se ujedno detaljnije upoznati s planiranim aktivnostima.

U Koriji i Sv. Đurđu nazočne su na samom početku pozdravili predsjednici mjesnih odbora, Božena Rajnović u Koriji te Ivan Ćavarušić u Sv. Đurđu. Prije nego što su se mještani uključili u raspravu, gradonačelnik I. Kirin ih je upoznao s odrađenim i planiranim aktivnostima.
U oba prigradska naselja u protekloj je godini rekonstruirana javna rasvjeta, a u Sv. Đurđu završena je rekonstrukcija ceste – nastavka Mlinske ulice prema Šarenim mostovima.
U ovoj godini u Koriji je u planu rekonstrukcija parka, izgradnja rasvjete i sustava navodnjavanja na nogometnom igralištu te projektna dokumentacija za proširenje javne rasvjete u Nazorovoj cesti. U Sv. Đurđu modernizirat će se I. i II. odvojak Mlinske ulice, a na nogometnom igralištu bit će izgrađena javna rasvjeta.

Građani su, među ostalim, istaknuli potrebu izgradnje nogostupa od Sv. Đurđa do grada, a građane Korije zanimalo je do kada će trajati privremena regulacija prometa zbog radova na dionici brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici. Gradonačelnik I. Kirin je odgovorio kako je izvođač radova tražio privremenu regulaciju do 1. svibnja.

Zborovi građana u Koriji i Sv. Đurđu bili su ujedno posljednji ovogodišnji.

(virovitica.hr; fotografije: M. Bašić i M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content