3. NL SJEVER Virovitica se iz Domašinca još jednom vratila praznih ruku

Nogometaši Virovitice odlično su počeli utakmicu 19. kola 3. nogometne lige Sjever na gostovanju kod Dinama u Domašincu. U trećoj minuti Karlo Majtanić iskoristio je ubacivanje s boka Matea Novakovića te je doveo virovitičku momčad u prednost 1:0. Do odlaska na odmor gosti iz Virovitice gospodarili su terenom te su propustili nekoliko prilika za povećanje svoje prednosti.

U 53. minuti Luka Bacinger poravnao je rezultat na 1:1, međutim gosti su smatrali da se tom prilikom strijelac nalazio u nedozvoljenoj poziciji. Osam minuta kasnije domaći kapetan Stjepan Krznar uspio je dovesti svoju momčad u prednost. U preostalih tridesetak minuta gosti su ponovno dominirali terenom, ali nisu uspjeli doći do izjednačenja. Najbliži zgoditku bili su Abe Dylan Lorris Junior, koji je zamalo promašio vrata, te Nikolaos Antoniadis koji je pogodio okvir gola.

– Usprkos dobroj igri ostali smo bez bodova. Bili smo neprecizni, a uvjeren sam da su suci prilikom izjednačujućeg pogotka pogriješili- rekao nam je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Dinamo Domašinec – Virovitica 2:1
Najbolji u virovitičkim redovima: Karlo Majtanić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content