Nastavak ulaganja u našičko prigradsko naselje Jelisavac: Izgradnja nogostupa i cesta te obnova zgrade NK Vihor

U redovnom obilasku investicija na našičkom području, danas (srijeda) je gradonačelnik Krešimir Kašuba uz suradnike, pročelnika Matiju Brkića i pomoćnika pročelnika Božu Papca, obišao investicije u naselju Jelisavac.

Nakon ulaganja u nogostup u Ulici Ivana Brnjika Slovaka, na inicijativu mještana naselja krenulo se u uređenje samog centra naselja, izgradnju nogostupa i kolnog prilaza te u saniranje i izgradnju ceste u Sportskoj ulici. Isto tako, Grad je uložio i u prostorije Nogometnog kluba Vihor što je inicirala uprava kluba, članovi i igrači.

– Nakon završetka prve faze izgradnje nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka danas smo došli obići radove na izgradnji i uređenju samog centra mjesta, preko puta Osnovne škole. Na tom mjestu pokraj mosta uređujemo nogostup i prilaz prema trgovini. Uz navedeno ići ćemo i u pojačano održavanje Sportske ulice gdje će se asfaltirati i dodatnih 100 metara ceste koji je nedostajao do zadnje kuće. Obišli smo i Nogometni klub Vihor gdje je ostvareno dodatno ulaganje u zgradu kluba, točnije u fasadu i izmjenu salonit ploča. Vrijednost investicije u zgradu Kluba je 10.000 eura, dok je za ulaganje u cestu i nogostup predviđeno 15.000 eura, a to ukupno čini, u ovoj fazi, ulaganje u mjesto Jelisavac od 25.000 eura – rekao je gradonačelnik.

Na kraju, Kašuba je naglasio da će se u skorije vrijeme ići i u rušenje ilegalno sagrađenog objekta u Sportskoj ulici koji se nalazi do osnovne škole što će direktno utjecati na prometnu sigurnost i vozača i pješaka.

(nasice.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content