PREMIJER ŽNL 19. kolo donosi uzbudljive utakmice u borbi za vrh i ostanak u ligi

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 18. kola Premijer županijske nogometne lige. Bilo je nekoliko uvjerljivih pobjeda favorita, tako da je ukupno postignuto 47 zgoditaka ili prosječno 6,71 po utakmici. Pred nama su utakmice 19. kola.

Sutra u 16:30 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju vodeće Bratstvo ugošćuje Borovu, a domaći trener Elvis Vinak neće moći računati na Dinu Milinovića i Kristijana Mrazovića. Gosti također neće biti u kompletnom sastavu jer zbog kartona pravo nastupa nemaju Dominik Hodak i Toni Bočiluk. Domaća momčad je favorit, no Borova je znala osvajati bodova a Školskom vrtu.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju u 16:30 sati.

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca, bez svog kapetana Tonija Ramića, gostuje u Crncu. Momčad Crnca prije 14 dana u susretu sa Suhopoljem pokazala je da zna iznenaditi favorite i zato gosti moraju utakmici pristupiti ozbiljno.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru domaći Dinamo i Suhopolje bore se za treću poziciju na tablici. U oba tabora nema kažnjenih igrača, ali je u domaćim redovima upitan nastup nekolicine prvotimaca zbog ozljeda.

Voćin na svom Livatku dočekuje Lukač 05. Domaća momčad trebala bi biti kompletna, dok s druge strane u redovima Lukača 05 hitronogi Josip Šoštar nema pravo nastupa.

Zrinski će u Novoj Bukovici bez trojice igrača: Benjamina Jozinga, Marija Komoramija i Antuna Sarađena, pokušati doći do pozitivnog rezultata u utakmici s Dinamom iz Četekovca.

Rezovac u susretu s Mikleušom na svom Laništu razmišlja samo o tri nova boda, dok Mikleuš ne želi izgubiti.

Derbi začelja igra se u Sladojevcima gdje će Slavonija ugostiti milanovački Sokol. Samo će pobjednik ovog susreta zadržati bodovnim priključak s ostalim ekipama u ligi. U gostujućem sastavu neće moći istrčati pouzdani Dominik Tepeš.

Na listi strijelaca uvjerljivo vodi igrač Mladosti Marin Čavić s 31 zgoditkom. Drugi Matej Dorinka iz četekovačkog Dinama postigao je 21, treći Dino Milinović iz Bratstva 18, dok je četvrti Florijan Rupčić postigao 17 pogodaka.

tablica 6

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content