Virovitičke rukometašice ovog vikenda igraju čak osam utakmica državnih i međužupanijskih liga: Najmanje “lavice” putuju na najveći turnir u Hrvatskoj- “Karlovac open”

Ovog vikenda virovitičke rukometašice igraju čak osam utakmica državnih i međužupanijskih liga, a najmanje “lavice” putuju na najveći turnir u Hrvatskoj- “Karlovac open”.

Seniorke u subotu igraju 19. kolo 2. HRL Sjever i to na domaćem terenu protiv ekipe Broda koja je trenutno na 4. mjestu na ljestvici. Utakmica se igra u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić s početkom u 19 sati.

Ekipa U-15 u petak igra odgođenu utakmicu međužupanijske lige i to u gostima kod ekipe Siska.

Ekipa U-13 u petak igra na domaćem terenu i to odgođenu utakmicu međužupanijske lige protiv ekipe Zaprešića. Utakmica će se odigrati u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić s početkom u 18 sati. Već u nedjelju ih čeka novo kolo državne lige (1. HRL U-13) kada još jednom na domaćem terenu dočekuju ekipe Đurđevac i Radnik. Prva utakmica počinje u 11, a druga u 14:20 sati, također u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić.

U-11 ispred sebe ima napet vikend i čak tri utakmice međužupanijske lige. Prva je na redu u petak i to na domaćem terenu protiv ekipe Zaprešića. Utakmica počinje u 17 sati (sportska dvorana OŠ Ivane Brlić-Mažuranić), a već u subotu putuju u Svetu Nedelju gdje će odigrati protiv domaće Sloge i ekipe Samobora.

Najmanje rukometašice 1234 Virovitice ovog vikenda čeka najveći hrvatski turnir u mini rukometu- “Karlovac Open”. Neslužbeno državno prvenstvo, na koje je za sad prijavljeno čak 212 ekipa (od toga 108 ekipa djevojčica), jamči odlični rukometni dan i priliku Virovitičankama da se odlično zabave.

– Svim ekipama želimo puno sreće, dobru zabavu i sportski uspjeh- poručili su iz 1234 Virovitica.

(ŽRK 1234 Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content