FOTO Zimski malonogometni turnir u Špišić Bukovici: Meteor, Caffe bar Lav, Piton i Titro izborili polufinale

Lagano se bliži sama završnica zimskog malonogometnog turnira koji se u organizaciji Nogometnog kluba “Graničar Bušetina” igra u sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec” u Špišić Bukovici.

U ponedjeljak navečer su odigrane utakmice četvrtzavršnice. Sve utakmice su bile neizvjesne gotovo do samog kraja, a u posljednjoj je malo zaiskrilo između igrača obiju momčadi.

Ekipa Vodoterm & OPG Nemčec, koja je iznenadila mnoge favorite, povela je u susretu s Meteorom, koju čine mlađi igrači vodeće momčadi 1. ŽNL Rezovca, pretežito iz Čemernice. Igračima Meteora trebalo je puno vremena da preokrenu rezultat i dođu do prednosti, koji su morali mukotrpno braniti do posljednje sekunde.

IMG 5890 Custom

Druga utakmica donijela je sličan scenarij. Izuzetno kvalitetna postava Mr. Jacka povela je 1:0 u srazu s Caffe barom Lav, kojeg čine nogometaši registrirani za Graničar Bušetinu. Josip Vuzem, vratar s prvoligaškim iskustvom u futsalu, dugo je bio nepremostiva prepreka napadačima Lava. S druge strane Nikola Ciglenec je s nekoliko bravuroznih intervencija onemogućio Mr. Jack da poveća svoju prednost. Ipak je Caffe bar Lav preokrenuo rezultat i izborio polufinale.

Caffe bar Trenk poveo je u meču s Pitonom. Piton se razbudio i pokazao svoju snagu i preokrenuo rezultat u svoju korist 5:2. Pitoni su se ponovno malo uspavali, što koriste iskusni igrači Caffe bara Trenk i serijom 3:0 uspijevaju poravnati rezultat na 5:5 i dovesti utakmicu u neizvjesnu završnicu. U posljednjih tridesetak sekundi Piton postiže zgoditak vrijedan polufinala. Trenku nije pomogla niti odlična večer Saše Štefanića i tri njegova zgoditka, dok je odlučujući, šesti pogodak za Piton u same rašlje pospremio Nikola Plavšić.

IMG 5985 Custom

Titro je poveo u susretu s Caffe barom Bilogora 1:0. Dugo vremena taj rezultat je bio na semaforu. U drugom dijelu Titro je povećao prednost na 2:0. Porasle su tenzije između igrača. Obostrano su burno reagirali na svaku sudačku odluku. Caffe bar Bilogora je smanjio na 2:1. Ubrzo je dosuđen šesti akumulirani prekršaj Caffe baru Bilogora. Iz kaznenog udarca Titro je došao do prednosti 3:1. Do kraja se igralo otvoreno. Titro je četvrtim zgoditkom samo potvrdio prolazak u polufinale.

Rezultati četvrtzavršnice:

METEOR – VODOTERM & OPG NEMČEC 2:1
MR. JACK – CAFFE BAR LAV 1:2
PITON – CAFFE BAR TRENK 6:5
TITRO – CAFFE BAR BILOGORA 4:1

IMG 5915 Custom e1577794403826

Polufinalne utakmice se igraju u subotu, 4. siječnja:

METEOR – CAFFE BAR LAV
PITON – TITRO

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”573092″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content