PRAVA GOLIJADA Suhopolje u pripremnoj utakmici nadjačalo Rezovac 6:3, Sertić četiri puta poentirao za Grofove

Drugi petak zaredom na pomoćnom terenu stadiona Park, četvrtoligaš Suhopolje je igrao pripremnu utakmicu pod reflektorima. Ovog puta s druge strane terena je bila vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Rezovac.

Gledatelji su mogli vidjeti devet lijepih zgoditaka i pobjedu domaće momčadi. Četverostruki strijelac za domaće je bio Marko Sertić, a po jedan zgoditak su postigli Deni Kucljak i Dominik Šantavec, dok su strijelci za Rezovac bili Patrik Bazijanac, Mateo Tomić i Kristijan Medić.

-Ne mogu biti u potpunosti zadovoljan prikazanim na terenu, posebice u obrambenim zadacima. Ne smijemo primiti toliko zgoditaka, iako je Rezovac odlična momčad. Imamo još dosta prostora za napredak u tom segmentu igre. Dolaskom novog vratara Lea Kirina očekujem bolju obranu – rezimirao je trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Iduću pripremnu utakmicu Suhopolje igra u subotu, 22. veljače na svom terenu u 15 sati s Mladosti iz Čačinaca, dok Rezovac u nedjelju, 23. veljače gostuje kod susjednog županijskog drugoligaša Sokola u Milanovcu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content