PRVI IZAZOV ZA SPUDIĆA Suhopolje gostuje u Daruvaru, susret protiv pretposljednje momčadi bit će odlična prilika za povratak na pobjedničke staze

Nakon smjene Tomislava Filipovića, a o čemu smo pisali nešto ranije, na klupu suhopoljskog četvrtoligaša sjeo je donedavni trener Graničar Bušetine Samuel Spudić. Prvi natjecateljski izazov imat će već sutra kada Grofovi u sklopu 28. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica gostuju u Daruvaru.

Filipoviću su, čini se, presudili nešto lošiji rezultati u proljetnom djelu prvenstva u kojemu je Suhopolje upisalo devet ligaških bodova s dvije pobjede, tri neriješena rezultata i šest poraza, zaključno sa prošlotjednim susretom u kojemu je sa stadiona Park bodove odnijela Tehnika iz Koprivnice što ih je dovelo do trenutno desetog mjesta ligaške ljestvice.

Susret protiv Daruvara bit će vrlo dobra prilika da se klub vrati na pobjedničke staze. Pretposljednja momčad prvenstva u dosadašnjem djelu natjecanja upisala je samo deset pozitivnih rezultata i petnaest poraza uz gol razliku u minusu od 34 pogotka. Četiri posljednje utakmice klub iz Bjelovarsko–bilogorske županije ne zna za bodove, postigli su samo dva pogotka, a poraze su im redom nanijeli Tomislav iz Drnja na njihovom terenu, Dinamo u Predavcu, te drugoplasirana Bilogora ’91. Posljednji poraz u nizu upisali su u prošlom kolu, a stradali su kod našeg drugog predstavnika, momčadi Pitomače, koja je slavila s uvjerljivih 6:0. Iako su ”žuto-zeleni” kvalitetnija momčad, Daruvar im je u jesenskom djelu prvenstva pokazao da i oni znaju iznenaditi. Susret 13. kola na stadionu Park završio je rezultatom 2:2, a gosti su tada, uz dva postignuta gola, stvorili još nekoliko izrazitih prilika za postizanje pogodaka.

Što se tiče sastava, svi igrači kod jedne i druge momčadi trebali bi biti na raspolaganju budući da suspendiranih neće biti. Ista situacija u sastavu Suhopolja bila je i posljednje kolo, no zbog ozljeda i privatnih obaveza u sastavu se našlo svega 13 igrača stoga se do posljednjeg trenutka neće znati tko će zaigrati u sutrašnjem dvoboju.

Utakmica između Daruvara i Suhopolja na rasporedu je sutra (četvrtak), započinje od 17:30 sati, a pravdu će dijeliti virovitički sudac sa koprivničkom adresom, Mario Vecko.  

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content