Mališani s tetama, roditeljima, bakama i djedovima proslavili Advent u Dječjem vrtiću “Lipa” u Čađavici

Dječji vrtić „Lipa“ Čađavica, Matični odjel Čađavica ove je godine organizirao Advent u vrtiću. Advent je obuhvaćao Božićni sajam na kojem su bili izloženi radovi koje su roditelji izrađivali zajedno sa svojom djecom.

Cilj je bio potaknuti roditelje da što više vremena provode sa svojom djecom i uživaju u čarima Božića. Uz to, organizirano je i zajedničko ukrašavanje Božićne jelke i druženje s Djedom Božićnjakom. Protiv hladnoće, borili su se toplim čajem i slatkim kolačima, a za kraj su pripremili leteće lampione.

– U navedenim aktivnostima djeca su uživala, pokazujući oduševljenje smijehom, a ponajviše su se veselili roditelji, bake i djedovi koji su bili zaslužni za dio izrade motiva kojima je uređeno vrtićko dvorište.

Ovaj Advent uljepšalo je unošenje Betlehemskog svjetla mira u Dječji vrtić, kojim se želi sve potaknuti da činimo dobro djelo i svoju dobrotu širimo na druge. Djeca su svjetlo podijelila roditeljima, zaposlenicima Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica i djelatnicima Općine Čađavica – kažu iz Dječjeg vrtića.

(www.icv.hr, DV “Lipa” Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content