Ivica Ivanko novi predsjednik Sportsko rekreacijskog društva Orahovica

Sportsko rekreacijsko društvo Orahovica održalo je svoju izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Ivica Ivanko. Uz članove, skupštini su nazočili gradonačelnik grada Orahovice Saša Rister i predsjednik zajednice športskih udruga grada Antun Grabovac. Izvješće o radu podnio je predsjednik Milan Babac naglasio kako se društvo uglavnom bazira na nastupe veteranske momčadi NK Papuka Osječko 1664.

– I dalje nastupamo u 1. ŽNL za veterane, a u proteklom periodu posebno bih istaknuo prijateljiski ogled s veteranima NK Osijek u povodu naše najveće gradske manifestacije Orahovačko proljeće. Hvala svim nogometašima koji odvajaju svoje slobodno vrijeme i igraju za našu veteransku momčad te pomažu da se naše domaće utakmice organiziramo na visokom nivou – rekao je Babac.

Nakon ostalih podnesenih izvješća, pristupilo se izborima novog vodstva Društva pa je tako jednoglasno za novog predsjednika izabran nekadašnji igrač Papuka i od samih početaka član ovog Društva Ivica Ivanko, za dopredsjednika je izabran također nekada vrhunski orahovački nogometaš Zoran Muselinović, tajnik je Saša Smodiš dok su uz njih u Upravni odbor još izabrani Dalibor Delić, Zoran Lenard, Zoran Ćuraj i Boris Sobodić. Novi Nadzorni odbor čine Zlatko Oreški kao predsjednik te Josip Rogač i Goran šarko kao članovi, a likvidator je Milan Babac.

– Prihvatio sam ovu ulogu jer smatram da zajedno možemo jako puno i kao momčad na terenu i kao društvo. Ovo je skupina odličnih ljudi i nogometaša i od svih vas očekujem da nam dovedete neke igrače, da se pojačamo i budemo bolji. Ono što je najvažnije dat ću sve od sebe da u potpunosti odradimo naš financijski plan koji ću do Božića predstaviti na jednoj ovakvoj skupštini – rekao je novi predsjednik Ivica Ivanko.

Skupštini se potom obratio predsjednik Zajednice športskih udruga grada Antun Grabovac istaknuvši kako je važna opstojnost ovog društva koje čuva povijest nogometa u Orahovici i kojem igraju nekada veliki Papukovi igrači.

– Čestitam na dosadašnjem radu i siguran sam kako će nova ekipa biti još bolja, a naravno kao i uvijek Zajednica će biti na raspolaganju. Nužna mora biti uska suradnja ovog društva i NK Papuka Osječko jer ovo društvo čine nekadašnji kapetani i igrači Paauka, evo sretan sam da je danas jedan od njih i predsjednik Papuka i to je jako dobro. Budite uvijek jedan uz drugoga, družite se i uživajte u nogometu i sportu kao nekada – rekao je Grabovac.

Gradonačelnik Orahovice Saša Rister pozdravio je rad ovog Društva te čestitao novom vodstvu.

– Budući da sam jedan od osnivača ove udruge drago mi je vidjeti da Društvo i dalje radi uspješno te da privlači nove ljude željne još bolje i kvalitetnijeg rada. Želim novom predsjedniku i njegovoj ekipi puno sreće u vođenju udruge. Naravno uz Zajednicu i Grad i ja osobno stojimo na raspolaganju za svaku suradnju – rekao je Rister.   

(www.icv.hr, vg; Foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content