Turistička zajednica općine Čačinci i Osnovna škola Antuna Gustava Matoša organiziraju 6. Pjesničku večer: Domaći autori predstavit će se ljubavnom poezijom

Turistička zajednica općine Čačinci i Osnovna škola Antuna Gustava Matoša u čačinačkom Domu Kulture organiziraju tradicionalnu 6. Pjesničku večer. Večer će biti održana u petak 11. studenog s početkom u 18 sati, a na istoj će se svojom poezijom predstaviti domaći autori i to Ivan Jukić, Svjetlana Carić, Tamara Prelog, Milijana Kovač i Vladimir Grgurić. Glazbena pratnja večeri bit će Aura acoustic band dok će u Domu kulture u sklopu ove večeri svoju izložbu likovnih radova izložiti Darinka Šteger.

– Ove godine tema večeri je ljubav. Do sada smo imali Slavoniju, zavičaj i domoljubnu tematiku, a sada smo se odlučili na ljubav koja je uvijek neiscrpna i najčešća inspiracija svim autorima. Hvala svim autorima koji su se odazvali na naš poziv i naravno pozivam sve one koji vole lijepu riječ da nam se pridruže – rekla je direktorica Turističkog ureda Čačinci Ana Marunica.

(www.icv.hr, vg)

cacinci pjesnicka vecer2

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content