UHBDVDR Orahovica organizira odlazak na obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i sudjelovanje u Koloni sjećanja

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rat Orahovica i Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Orahovice u suradnji sa Udrugama proisteklih iz Domovinskog rata grada Orahovice organiziraju odlazak u Vukovar u povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

U Vukovaru će sudjelovati u Koloni sjećanja kojom se odaje počast svim sudionicima obrane – grada simbola hrvatske slobode, a koja će se održati 18. studenog s početkom u 10,00 sati.

– Svi zainteresirani građani grada Orahovice i mještani susjednih Općina (Čačinaca, Zdenaca, Crnca, Feričanci..) koji žele sudjelovati u Koloni sjećanja u Vukovaru mogu se prijaviti u Knjižari i papirnici LIBRA Orahovica svakog radnog dana do 17. studenog do 14,00 sati, prijevoz je besplatan – kaže predsjednik UHBDVDR Orahovice Miroslav Tot.

 Polazak autobusa za Vukovar je 18. studenog u 07,00 sata iz Orahovice s Autobusne stanice.

– Sve dodatne informacije vezane za sudjelovanje u obilježavanju Dana sječenja na žrtvu Vukovar u Koloni sjećanja, također vezano i za odlazak u Vukovar možete dobiti na broj mobitela 098/908-7429 – kaže Tot.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content