U organizaciji NK Mladost u Čačincima održana “Akustična večer”

Kako već nekoliko godina u Čačincima nije održan poznati “Čačinci urban fest – ČUF”, Nogometni klub Mladost odlučio je prirediti svojim mještanima jedan zabavni događaj u svojoj ”Rupi” kako bi okupio mještane i goste u jednoj opuštenoj atmosferi.

Organizirana je tako “Akustična večer” na kojoj su nastupili Damir Hornung iz Orahovica na klavijaturama (klavir) i Kristijan Babić kao vokal i na akustičnoj gitari. Ovaj talentirani dvojac izveo je niz hitova pop i rock glazbe te oduševio nazočne:

– Drago mi je da se skupilo dosta ljudi i da su svi pozdravili ovu našu ideju kojom smo željeli uljepšati jednu večer u Čačincima. Dečki su vrhunski odradili nastup i hvala im što su došli. Svi smo se odlično zabavili i pokazalo se da su ovakve večeri itekako poželjne u našem mjestu. Hvala i Turističkoj Zajednici Vrata Papuka na pomoći pri organizaciji ove večeri– rekao je predsjednik NK Mladost Hrvoje Hećimović.

Posebno oduševljeni bili su izvođači koji su naglasili da je atmosfera bila odlična:

– Nastupali smo dosta u posljednje vrijeme, ali nigdje nije bilo ovako lijepo i ugodno. Hvala NK Mladost i Čačincima na fantastičnoj dobrodošlici i podršci, mi se nadamo da smo ih dobro zabavili jer dali smo sve od sebe, a moram svakako istaknuti i odličnu ideju za ovakvu večer– rekao je Orahovčanin Damir Hornung.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content