IKEA povlači potencijalno opasan proizvod: Nemojte ga koristiti, možete ga vratiti i bez računa

IKEA povlači ÅSKSTORM 40W USB punjač zbog opasnosti od toplinskih opeklina i električnog udara te poziva sve kupce da prestanu upotrebljavati proizvod i jave se tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa, prenosi Poslovni dnevnik

Radi se o punjaču ÅSKSTORM 40W USB tamno sive boje, broj proizvoda 504.611.93.

Sigurnost je najveći prioritet tvrtke IKEA i stoga povlačimo ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje zbog opasnosti od toplinskih opeklina i električnog udara uzrokovanih istrošenošću kabela za napajanje.

IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve važeće zakone i norme tržišta na kojima se prodaju. Usprkos tome, saznali smo da se kabel za napajanje na tamno sivom ÅSKSTORM 40W USB punjaču može oštetiti ili puknuti uslijed omotavanja oko punjača ili savijanja naprijed-natrag nakon duljeg razdoblja korištenja. Oštećeni kabel može uzrokovati toplinske opekline i električni udar.

ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje može se prepoznati po broju modela ICPSW5-40-1 koji se nalazi na naljepnici na stražnjoj strani USB punjača – priopćili su iz IKEA-e.

ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA i tako ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje, dodaju u priopćenju.

(poslovni.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content