Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba obišao je završenu prvu fazu izgradnje nogostupa u Jelisavcu

Uredovnom obilasku investicija s našičkog područja gradonačelnik Krešimir Kašuba s pročelnicima Magdalenom Vidaković-Gelenčir i Matijom Brkićem obišao je završenu prvu fazu izgradnje nogostupa u Jelisavcu.

Ulaganje u sigurnost mještana toga naselja započelo je prošle godine rekonstrukcijom dijela nogostupa ispred OŠ Ivana Brnjika Slovaka i ovim radovima na dijelu nogostupa između Ribnjačke i Radničke ulice.

-Obišli smo završene radove prve faze na nogostupu u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu koji je napravljen u dužini od 265 metara ukupne vrijednosti 45.000,00 eura financiranih isključivo iz sredstava gradskog Proračuna. Naglasio bih da je to inicijativa prošlog saziva Mjesnog odbora Jelisavac koja je nastala osluškivanjem potreba Jelisavčana, a oni su ovo naveli kao jedan od prioriteta. Ovim putem mogu se samo ispričati što je tek nakon tri godine realizirana prva faza, dok ćemo u nastavak druge faze izgradnje ići ove godine. Realizacija inicijativa od strane prošlog saziva Mjesnog odbora nije odmah započela, jer smo u procesu prikupljanja dokumentacije za građevinsku dozvolu morali riješiti imovinsko-pravne odnose. Mjesni odbor u ovom sazivu je inicijativu podržao, no inicijativa je pokrenuta prije tri godine. – rekao je gradonačelnik.

(nasice.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content