NK Zoljan održao redovitu godišnju izvještajnu skupštinu: Sljedeće godine obilježit će 50. obljetnicu postojanja

Jučer (srijeda) je u prostorijama NK Zoljan održana redovna godišnja izvještajna skupština nogometnog kluba Zoljan. Podneseno je izvješće o radu kluba u 2023. godini koju su podnijeli sportski direktor Rudica Čeme, tajnik Mihael Devald i trener Marko Radačić.

Kako je istaknuto, u klubu se radilo na uređenju klupskih prostorija, seniori su prošle godine bili na pripremama u Bosni i Hercegovini, a također je kupljena i nova oprema. Nogometni klub Zoljan ima tri selekcije- seniore, juniore i prednatjecatelje.

Marko Stilin, mladi nogometaš juniora i seniora, prošle je godine dobio trofej “Pavo Jurina”, a također je istaknuto kako su dva mlada igrača iz NK Zoljana- Fran Vladika i Niko Vladika, otišli igrati za mlađe pionire i prednatjecatelje u NK Osijek. Kako je istaknuto na skupštini, jedna zanimljiva i posebna utakmica bila je kada je NK Zoljan odnio pobjedu u prijateljskoj utakmici s GNK Dinamo Zagreb u kategoriji U-9. Financijski plan za 2024. godinu podnio je blagajnik Jurica Katavić.

Za ovu godinu u planu je daljnje treniranje kao i uključivanje novih igrača, nastavak uređenja klupskih prostorija, organizacija nogometnih turnira i mnogih drugih sadržaja i nastavak suradnje s Gradom Našice, Športskom zajednicom, Nogometnim središtem Našice, Osječko-baranjskom županijom te s drugim udrugama i institucijama. Za NK Zoljan sljedeća 2025. godina bit će posebno važna jer će obilježiti svoju 50. obljetnicu djelovanja

Skupštini su nazočili i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, predsjednik Športske zajednice Našice Nikola Antolović, županijski vijećnik Vanja Prošić, predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak, predsjednik DVD-a Zoljan Željko Ptiček i predsjednik Udruge 50+ Zoljan Josip Povarnik koji su članovima čestitali na njihovom predanom radu i dobroj suradnji.

(www.icv.hr, ak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content