Više od stotinu quadova iz Hrvatske i Slovenije na Podravina quad safariju: Opće oduševljenje panoramskom vožnjom Podravinom i Bilogorom

ATV klub Podravina, osnovan tek pred godinu i nešto, pokazao se kao izvrstan organizator velikog sportsko-društvenog susreta održanog prve subote u svibnju uspio je sa TZ grada Đurđevca organizirati događaj za pamćenje.

Kao organizatori prvog, jedinstvenog i najvećeg okupljanja vlasnika quadova u ovom dijelu Hrvatske, okupio je preko stotinu bučnih četverokotačnih jurilica iz Hrvatske i Slovenije te ih počasto panoramskom i offroad- vožnjom quadovima po Podravini i Bilogori.

Start i cilj je bila utvrda Stari grad, odnosno Park-šuma Borik, a vozilo se do jezera Čingi-Lingi, skelom preko Drave, Karasovom moto-stazom, odmaralo na imanju Karlovčan u Brodiću i šumskim putovima zašlo na područje Šandrovca i Turnašice, pa se bilogorskim obrocima preko Čepelovca i Mičetinca, vratilo u Đurđevac na večeru, zabavu i opuštanje.

Nakon zanimljive vožnje prekrasnim proljetnim pejsažem Podravine i Bilogore, svi su izražavali opće oduševljenje odabirom staze, domaćinstvom i organizacijom.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content