VIDEO Caktaš, Mierez, Kleinheisler i ‘društvo’ sutra gostuju u Orahovici: Zoran Mandić zrači optimizmom, evo što je rekao uoči povijesne utakmice Papuka

Orahovački nogometni trećeligaš Papuk Osječko 1664 sutra (utorak) igra povijesnu utakmicu. Pred svojim navijačima, u susretu šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ugostit će prvoligaša s Drave, Nogometni klub Osijek.

Podsjetimo, Orahovčani su do susreta s Osijekom stigli nakon trijumfa protiv jake momčadi Karlovca koju vodi poznati hrvatski trener i nekadašnji igrač Igor Pamić. U susretu pretkola Hrvatskog nogometnog kupa odigranom u Orahovici 31. kolovoza, nije bilo pogodaka nakon 90 minuta igre, kao niti nakon produžetaka. Pobjednik je odlučen udarcima s bijele točke, u čemu je momčad Papuka bila uspješnija.

Domaći navijači i nogometni zaljubljenici iz cijele županije, ali i šire, sutra će na travnjaku u Orahovici, koji je danas ‘uglancan’ do posljednjeg detalja, moći vidjeti ponajbolje igrače SuperSport HNL-a. Bit će tu Laszlo Kleinheisler, Mijo Caktaš, Ramon Mierez i druga poznata imena, a ostaje nam za vidjeti za koji će se sastav od prve minute odlučiti gostujući strateg Rene Poms.

Orahovčani u ovaj susret ulaze nakon remija (1:1) u 9. kolu 3. NL Sjever protiv Radnika iz Križevaca. S druge strane, Osječani stižu na ‘krilima’ domaće pobjede (2:0) protiv Istre 1961 u 13. kolu SuperSport HNL-a.

Sve je spremno za veliki nogometni spektakl koji će započeti u 15 sati. U nastavku pogledajte izjavu Papukovog stratega Zorana Mandića koji uoči susreta 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa zrači optimizmom…

(www.icv.hr, ts, vg, foto i video: V. Grgurić) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content