Godišnja skupština Zajednice udruga i članova HVIDRA VPŽ: Ivici Udovičiću Povelja zahvalnosti za izniman doprinos u radu

Zajednica udruga i članova HVIDRA Virovitičko-podravske županije sinoć (četvrtak) je u Mjesnom domu u Kozicama održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Sve nazočne goste i delegate iz triju udruga HVIDRA (Slatina, Orahovica i Virovitica) na samom početku je pozdravio predsjednik zajednice Mato Bubaš.

Nakon izbora Radnog predsjedništva skupštine u kojeg su ušli Ilija Nikolić (HVIDRA Slatina), Stjepan Varaždinac (HVIDRA Orahovica) i Ivica Udovičić (HVIDRA Virovitica), predsjednik Bubaš uputio je nazočne o radu zajednice u godini na izmaku te podnio financijsko izvješće za isto razdoblje. Izvješće Nadzornog odbora podnio je Ivan Butka, izvješće koordinatora za sport Pavo Tutenov, a izvješće Suda časti Ivan Medved.

Predsjednik Bubaš je iznio i plan rada te financijski plan za 2024. godinu. Sva izvješća su jednoglasno usvojena od strane 30 nazočnih delegata od ukupno 33, a što je potvrdio predsjednik Verifikacijske komisije Stjepan Pavić.

Svi gosti kojima je predsjednik dao riječ su pohvalili rad Zajednice udruga i članova HVIDRA Virovitičko-podravske županije te su iskoristili prigodu i uputili čestitke za nedavni Božić i skorašnju Novu godinu.

Predsjednik Bubaš je na kraju Ivici Udovičiću uručio Povelju zahvalnosti za izniman doprinos u radu Zajednice udruga i članova HVIDRA Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content